Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، شهاب‌الدین مشایی رئیس بیمارستان بوعلی زاهدان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارداشت: بیمارستان بوعلی زاهدان نخستین بیمارستان عفونی سیستان و بلوچستان است که سال ۱۳۳۸ در زاهدان ساخته و در چندین مرحله نیز بازسازی شده است.

وی ادامه داد: این بیمارستان در بدو ورود به بحران کرونا ۸۵ تخت داشت که ۱۶ تخت در اورژانس و سرپایی و ۶۹ تخت در بخش‌های مردان، زنان، آی سی یو و ایزوله تنفسی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان بوعلی زاهدان افزود: ضریب اشغال تخت‌های ما قبل از بحران کرونا در سیستان و بلوچستان به ندرت به ۵۰ می‌رسید.

وی ادامه داد: بحران‌های زیادی را در بیمارستان بوعلی تجربه کردیم اما در سال ۹۸ متاسفانه پاندمی کرونا ایجاد و وارد جمعیت انسانی شد و سیستم ایمنی انسان برای آن مقاومتی نداشت و شوک اساسی به تمام دنیا وارد و همه افراد را درگیر کرد و مرگ و میر در کشورهای مختلف جهان بر اثر این ویروس شدت گرفت.

دکتر مشایی بیان کرد: در مدت کرونا تجربیاتی را به دست آوردیم، تجربیاتی که کامل نشده سوش بیماری تغییر می‌کند هر یک میلیارد تکثیری که ایجاد می‌شود موتاسیون ایجاد و یک تعدادی از این موتاسیون‌ها ویروس را مقاوم‌تر می‌کند ابتدا ویروس چینی به انگلیسی تبدیل شد و سپس این ویروس دلتا شناسایی شد که ویروس هندی است.

وی اظهارداشت: این ویروس هندی چهار برابر ویروس انگلیسی انتقال پیدا می‌کند اگر در پیک‌های قبلی ۲۵۰ تست مثبت داشتیم هم‌اینک به یک‌هزار و ۳۰۰ مورد افزایش پیدا کرده است.

رئیس بیمارستان بوعلی زاهدان افزود: هر چقدر تعداد مبتلایان افزایش یابد آمار کسانی که نسبت به ویروس واکنش نشان می‌دهند بیشتر می‌شود حتی اگر بدخیمی ویروس افزایش پیدا نکند.

وی ادامه داد: هرچقدر تعداد بیماران بدحال بیشتر شود سرویس‌دهی ما مشکل می‌شود به طور مثال قبل از آمدن کرونا در بیمارستان اکسیژن ساز ۳۰۰ لیتری داشتیم که برای ۸۵ تخت این بیمارستان کافی بود با شروع بحران ۳۰۰ لیتر دیگر هم اضافه شده است.

مشایی اظهارداشت: پیک‌های قبلی کرونا کادر بهداشت و درمان بیمارستان را زیاد اذیت نکرد و توانستیم با ۶۰۰ لیتر اکسیژن مسلط باشیم.

وی تاکید کرد: از ۱۵ روز پیش دستگاه اکسیژن‌ساز دیگری در بیمارستان بوعلی نیز نصب شده اگر قبل از کرونا مصرف اکسیژن ۲ لیتر برای یک بیمار بود اکنون ۶۰ لیتر برای یک بیمار نیاز داریم که اکسیژن بگیریم این حجم کار فشار سنگینی به دستگاه‌ها می‌آید.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کرونا ویروس بیمارستان بوعلی زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۲۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از «عربی ۲۱»، دیوان پادشاهی عربستان اعلام کرد که دلیل بستری ملک سلمان در بیمارستان، انجام معاینات دوره ای به مدت چند ساعت بوده است.

ملک سلمان بن عبدالعزیز در سال ۲۰۱۵ و پس از آنکه به مدت ۲ سال و نیم ولیعهد عربستان بود، به پادشاهی این کشور رسید.

ملک سلمان ۸۸ ساله، در ماه ژوئیه ۲۰۲۲ نیز برای انجام معاینات پزشکی در بیمارستان بستری شد و در سال ۲۰۲۰ نیز تحت عمل جراحی برداشتن طحال قرار گرفت.



کد خبر 847033 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه عربستان سلمان بن عبدالعزیز - عربستان

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • تداوم جریان سیل در استان یزد
  • خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت
  • ملک سلمان، پادشاه عربستان بستری شد
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • زاهدان میزبان گردهمایی کشوری مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • کار پادشاه عربستان به بیمارستان کشید؟ | دلیل بستری شدن ملک سلمان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد