Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه بیمارستان «بوعلی» زاهدان از ابتدای شیوع ویروس کرونا به عنوان یکی از بیمارستان‌های تخصصی کرونا در کنار بیمارستان‌های «خاتم الانبیا» و «علی بن ابیطالب (ع)» در سطح استان فعالیت داشته است، اظهار داشت: طی ۳۳۰ روزی که از شیوع ویروس کرونا می‌گذرد تاکنون به بیش از ۳۳ هزار نفر خدمات فوق تخصصی و تخصصی در بیمارستان بوعلی زاهدان ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه رنگ بندی ها به منزله پایان اپیدمی و امن بودن سایر مناطق نیست، گفت: وضعیت استان سیستان و بلوچستان به لحاظ رنگ بندی به جز شهر زابل که وضعیت زرد دارد در سایر مناطق وضعیت آبی است و این رنگ بندی صرفاً به جهت هشدار و آگاهی بخشی است و به هیچ عنوان نباید غافل از کرونا شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تاکید بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شامل رعایت بهداشت فردی، استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی مرتب دست‌ها گفت: نباید با بی احتیاطی پیک‌های بعدی کرونا شروع شود، نگران شروع موج جدید کرونا در بهمن و اسفند می‌باشیم، لازمه مهار و کنترل کرونا همکاری وهمراهی بیش از پبش مسئولین و شهروندان عزیزمان می‌باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵ بیمار مثبت کرونا و ۵ بیمار مشکوک به کرونا در بخش کرونا بیمارستان «بوعلی» زاهدان بستری هستند، گفت: در حال حاضر فقط یک بیمار مثبت کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) بیمارستان بوعلی زاهدان بستری است.

هاشمی شهری گفت: خدمات درمانی بیمارستان همچنان استمرار دارد و ۸۵ تخت فعال در بخش کرونا و ۵ تخت مراقبت‌های ویژه در این بیمارستان برای بیماران کرونایی فعال و آماده ارائه خدمات است.

وی ادامه داد: در شبانه روز گذشته ۴ مورد مشکوک به کرونا در بیمارستان بوعلی پذیرش شده‌اند و خوشبختانه هیچ مورد فوتی در شبانه روز گذشته در بیمارستان بوعلی نداشته‌ایم.

وی تصریح کرد: در ۱۱ ماه گذشته کادر درمانی ما با ایثار و از خودگذشتگی به شناسایی و درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا پرداخته‌اند، از مردم عزیز تقاضا دارم به پاس مجاهدت‌های این عزیزان دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا پیک بعدی کرونا آغاز نشود و آسیب‌های وارد شده به روح و جسم کادر بهداشتی و درمانی التیام بخشیده شود.

کد خبر 5130907

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان زاهدان سیستان و بلوچستان ویروس کرونا بارش برف دهه فجر خطبه های نماز جمعه آمار کرونا گرگان بوشهر کرمانشاه شیراز شهرکرد شیوع کرونا قوه قضاییه شهرستان کرج عکس استانها بیمارستان بوعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زالی؛ جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: برای نخستین بار در کشور زنی 23 ساله که از بدو تولد مبتلا به "سندرم لی" بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیح داد: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار اظهار کرد: بیمار زنی 23 ساله‌ است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز  این بیمار کار گذاشته شود.

انجام موفقیت‌آمیز جراحی پیچیده خارج کردن توده از بدن یک زن

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

جراح مغز واعصاب با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، بیان کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری 18 ساله انجام شده است.

در ادامه فیلم مربوط به انجام این جراحی را مشاهده می‌کنید:

.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد