Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مرکز آموزشی و درمانی مستقل بوعلی سینا قزوین گفت: از ابتدای شیوع ویروس همه‌گیر کرونا تاکنون ۱۰ درصد از کادر درمانی بیمارستان بوعلی به ویروس کرونا مبتلا شده اند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛  لطف الله سیاهکلی رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین صبح شنبه به مناسبت روز پرستار با حضور در بیمارستانهای بوعلی، کوثر، رازی و ولایت قزوین از خدمات ارزشمند پرستاران و کادر درمانی و پزشکی در دوران کرونا تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید سعید فرزام مدیرعامل بیمارستان بوعلی قزوین در این دیدار گفت: بعد از انتشار ویروس همه بخش ها در استان در آماده باش قرار گرفت و بیمارستانها تجهیز و جابجا شدند هر چند در زیرساخت مشکل داشتیم و قسمت های مختلف کمک کردند و اصلاحاتی صورت گرفت تا خدمت رسانی تسریع شود. 

وی بیان کرد: در آن مقطع بخش ویژه کم داشتیم اما  بخش اورژانس در دست احداث برای آی سی یو آماده شد و نیروها بتدریج جذب شدند و حتی راهروی اورژانس را آماده بستری کرده بودیم به طوری که هیچ بیماری مشکل بستری پیدا نکرد و تا صبح مشکل تخت را حل می کردیم. 

فرزام تصریح کرد: کادر درمانی و پرستاری استان برای درمان بیماران تلاش زیادی کردند و متاسفانه  ۱۰ درصد پرستاران به ویروس کرونا مبتلا شدند و  تعدادی فوت کردند امروز به دلیل حجم کار خیلی ها از مرخصی استفاده نکردند.

در ادامه سلطان رحمتی معاون اجرایی بیمارستان بوعلی گفت: در یک مقطع ۵ هزار لیتر درهر دقیقه اکسیژن می خواستیم که ۱۲۰۰ لیتر تامین می شد و امروز باید این نیاز بطور کامل تامین شود. 

رحمتی تصریح کرد: زیرساختها مطابق با شرایط ایجاد شده ناشی از ویروس طراحی نشده است در حالی که قوانین و مقررات باید جوابگو باشد و ضمن تامین نیروی انسانی همکاری بین بخشی بهتر شده و ساختارهای دست و پاگیر برطرف شود تا کمبودها را تامین کنیم.

وی بیان کرد: قدمت بیمارستان بوعلی زیاد است و تامین تجهیزات و نگهداری بیمار هزینه دارد و امروز بابت دستگاه ها بیش از ۸۰۰ میلیون تومان بدهکاریم .

در ادامه محمد یوسفلی مدیر پرستاری بیمارستان بوعلی گفت: نیروهای شرکتی ۷۲ روزه که بکار گرفته شده اند حقوقشان از طرحی ها کمتر است انگیره خدمت در بخش دولتی نیست و این افراد انتظار استخدام دارند که اگر با مجوز استخدام یا قراردادی جذب می شدند انگیره پیدا می کردند کار کنند زیرا با خروج آنها دچار بحران می شویم. 

وی گفت: در بوعلی ۱۰۰ نفر کادر پرستاری شرکتی و در  مجموع ۴۵۰ نیرو داریم که ۱۰ درصد آنها دچار بیماری شدند و انتظار داریم کسی که جانش را به خطر انداخته مورد حمایت قرار گیرد. 

یوسفلی بیان کرد: حقوق های پرستاران کافی نیست و قوانین آنقدر پیچیده شده که عدالت برقرار نمی شود.

در ادامه رئیس مجمع نمایندگان استان از بیمارستان کوثر قزوین هم بازدید کرد.

دکتر سیمیاری رئیس بیمارستان کوثر گفت: اینجا تنها بیمارستان زنان استان است ما به لحاط فنی و نیروی تخصصی به روز هستیم ولی بافت بیمارستان فرسوده است و مستهلک شده و استاندارد لازم را ندارد. 

وی با بیان اینکه در این بیمارستان  ۱۸۵ تخت مصوب داریم، گفت: میزان ناباروری در جهان ۱۰ تا ۱۵ درصد و در ایران ۲۰ درصد است. 

خانم دکتر لالوها از متخصصان زنان و زایمان هم گفت: قزوین باید مرکز ناباروری مستقل داشته باشد که بستر ان در این بیمارستان مهیاست.

وی بیان کرد: امروز به دلیل نبود فضای مناسب  بیماران به تهران می روند و اگر فضا در اختیار باشد می توان مرکز ناباروری را در مجموعه بیمارستان ایجاد کرد.

لالوها تصریح کرد: تجهیزات کافی و نیروی انسانی متخصص در حوزه ناباروری  داریم و اگر بخش الحاقی اضافه شود می توان کار بزرگی در استان انجام داد و خدمت مناسبی در حوزه آموزش هم به مردم ارائه کرد.

وی افزود: مرگ مادر یک موضوع جهانی است که در ایران و استان بشدت کاهش یافته و کنترل شده است و امسال عملیات نجات ۶ مادر با موفقیت انجام شده است. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روز پرستار علوم پزشکی قزوین بیمارستان بوعلی ۱۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: عباس عبادی گفت: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند.
وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آنها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت