Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-27@11:33:33 GMT

ظرفیت بیمارستان بوعلی تکمیل شد

تاریخ انتشار: ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۹۱۸۵۶

ظرفیت بیمارستان بوعلی تکمیل شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ منوچهر حبیبی، جانشین ستاد کرونا استان قزوین در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان قزوین بیان کرد: امروز شاهدیم که کرونا نفس تازه کرده و شرایطی به مراتب شدیدتر از اسفندماه و فروردین ماه را تجربه می کنیم.
او گفت: به نظر می‌رسد برخی گمان می کنند این هشدارها مزاح بوده در حالی که شرایط کرونا پیچیده تر از اوایل شده و مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین اظهارکرد: ظرفیت تخت های بیمارستان بوعلی تکمیل شده و ما مجبوریم از ظرفیت سایر بیمارستان ها استفاده کنیم. امروز بالغ بر ۳۲۰بیمار کرونایی در استان بستری هستند و این منهای کسانی است که در منزل درمان می شوند.
حبیبی با اشاره به آمادگی بیمارستان های استان برای بستری بیماران کرونایی عنوان کرد: در حال حاضر به همه بیمارستان های دولتی، تأمین اجتماعی و خصوصی اعلام آماده باش شده و پیش بینی ما افزایش این آمار طی هفته های آینده است. 
او ضمن تأکید بر نظارت دقیق بر عملکرد خدمات شهری افزود: بحث رعایت اصول بهداشتی در سرویس حمل و نقل عمومی به ویژه سرویس مدارس باید با نظارت کامل انجام شود و فعالیت حداکثری اتوبوس ها با ظرفیت حداقلی اجرا شود اما مینی بوس ها به هیچ وجه نباید فعالیت کنند. 
جانشین ستاد کرونا استان قزوین تصریح کرد: مسئولان صمت و اتاق اصناف باید مراقبت و برخوردهای جدی تری در بحث بازار داشته باشند. ادارات و مراکز دولتی نیز با شدت بیشتری پروتکل ها را رعایت کنند. چاره کار تعطیلی نیست.

او بیان کرد: حضور در کلاس های درس برای دانش آموزان اختیاری است و اگر مدیر مدرسه تشخیص داد در مدرسه پروتکل ها رعایت می شود می توان کلاس ها را حضوری برگزار کرد در غیر این صورت کلاس ها غیر حضوری است.
حبیبی نقش رسانه ها در اطلاع رسانی را بسیار مهم خواند و ضمن تقدیر از رسانه های استان در عرصه اطلاع رسانی خاطرنشان کرد: رسانه ها بسیار فعال بودند و نه تنها از سوی رسانه ها حاشیه سازی نشد بلکه برخی خبرنگاران با حضور در مراکز پرخطر، مردم را تشویق به رعایت پروتکل ها کردند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار بیان کرد: یکی از مشکلات، تامین واکسن آنفلوآنزا است و با توجه به دغدغه مردم در این زمینه، از دانشگاه علوم پزشکی انتظار می رود که این واکسن را به سرعت تامین و وارد بازار کند.
این مقام مسئول با تاکید براینکه همه باید پای کار باشند تا بتوانیم مانند مرحله اول از این گذر عبور کنیم؛ گفت: نکته مهم این است که با عواملی که اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند با شدت برخورد می شود تا عبرتی برای سایرین باشد.

48

کد خبر 1432454

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۹۱۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تکمیل بیش از ۴۲ درصد از ظرفیت سد‌های استان گلستان
  • ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد اختصاص یافت
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • حضور دانشگاه بوعلی سینا در رتبه‌بندی نیچر ایندکس ۲۰۲۴