Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان شیوع کرونا و کمبود فضا در بیمارستان بوعلی خرم‌دره بار دیگر ضرورت احداث بیمارستان جدید و یا حداقل یار کمکی را گوشزد کرد.

شهرستان خرم‌دره یکی از پرجمعیت‌ترین شهرستان‌های استان زنجان محسوب می‌شود که بیش از ۸۰ درصد از جمعیت آن را جمعیت شهری تشکیل می‌دهد اما با این حال تنها یک بیمارستان قدیمی در حال ارائه خدمات به بیماران خرم‌دره‌ای و شهرهای مجاور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واقع شدن خرم‌دره در دل شهر دیگر نیز بر سختی‌های کار بیمارستان بوعلی افزوده است تا جایی که شهروندان هیدج، صائین‌قلعه، سلطانیه و روستاهای اطراف نیز به علت نزدیکی بعد مسافت، اغلب بیمارستان بوعلی را به ‌عنوان مبدا خود، برای گرفتن خدمات درمانی انتخاب می‌کنند.

بیمارستان بوعلی‌سینای خرم‌دره در سال ۱۳۵۳ به منظور تامین بخشی از نیازهای بهداشتی و درمانی کارکنان کارخانجات مینو در محوطه جنوب‌غربی این کارخانه و به دستور مدیران وقت و با هزینه شرکت مینو طراحی شد؛ این بیمارستان در حال حاضر با بیش از ۱۰۰ تخت مشغول فعالیت است.

بنا به اذعان اکثر شهروندان خرم‌دره‌ای، بیمارستان بوعلی‌سینا با ۱۱۴ تخت پذیرش بیمار و محیط بیمارستانی کوچک در مقایسه با برخی از بیمارستان‌های استان، در اکثر مواقع که اوضاع عادی بوده و حادثه‌ای طبیعی رخ نداده است، شاهد صف‌های طولانی مردم مراجعه‌کننده است که قطعا این امر در مواقع بحرانی مانند شیوع بیماری یا زلزله با افزایش چشم‌گیر مواجه خواهد شد.

علاوه بر کوچک بودن این بیمارستان، سن بالای مصالح ساختمانی فاکتور بعدی نگرانی مردم خرم‌دره است. هر چند که در طی سال‌های اخیر و با اجرای طرح تحول سلامت در کشور، گام‌های خوبی در راستای بهسازی این بیمارستان برداشته شده که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به توسعه اورژانس بیمارستان اشاره کرد.

همه این عوامل دست به دست هم داده‌اند تا ساخت بیمارستان جدید در خرم‌دره به یکی از مطالبات اصلی مردم از دولت‌مردان مبدل شود. هر چند با توجه به وضعیت بودجه‌ای کشور و اذعان مسئولان به این امر که در حال حاضر امکان ساخت پروژه‌های جدید در کشور وجود ندارد و نیز وجود برخی از معیارهای قانونی برای ساخت بیمارستان، این امر در وهله نخست غیرممکن به نظر آید اما با تصور اینکه مجوزی برای ساخت بیمارستان جدید اخذ شود، قطعا زمان ساخت نزدیک به ۱۰ سال به طول خواهد انجامید که اگر این زمان را به زمان کهولت سن سازه و مصالح بیمارستان بوعلی‌سینا اضافه کنیم و سیر افزایش جمعیت و ... را در نظر بگیریم، قطعا به این نتیجه خواهیم رسید خواسته گرفتن مجوز بیمارستان جدید برای خرم‌دره با چند ده هزار جمعیت مطالبه‌ای به‌حق بوده است.

برای حل بخشی از مشکلات بیمارستان خرم‌دره، جرقه ایجاد مرکز جراحی محدود در ساختمان نیمه‌کاره دانشگاه پیام‌نور که سال‌ها در این شهرستان راکد مانده بود، زده شد که این امر در جلسه شورای اداری شهرستان نیز مورد موافقت استاندار زنجان قرار گرفت. با توجه به اخذ مجوزهای لازم، این مرکز جراحی می‌تواند بخش اعظمی از مشکلات بیمارستان به‌ویژه در حوزه کمبود فضا را مرتفع کند اما طی روزهای اخیر این مرکز در سرعت‌گیر دانشگاه پیام‌نور گیر کرده است.

در همین رابطه فرماندار خرم‌دره با گلایه از دانشگاه پیام‌نور زنجان در امر واگذاری و تهاتر ساختمان نیمه‌کاره خارج از محدوده این شهرستان به مرکز جراحی محدود، اظهار می‌کند: افتتاح این مرکز می‌تواند نقش موثری در برون‌رفت از مشکلات شدید کمبود فضای تنها بیمارستان خرم‌دره باشد.

حجت محمدی با اشاره به موافقت استاندار و دانشگاه علوم‌پزشکی در خصوص واگذاری ساختمان نیمه‌کاره و بلااستفاده دانشگاه پیام‌نور خرم‌دره، ادامه می‌دهد: ساختمان دیگری در داخل و بهترین نقطه شهر برای پیام‌نور از سال ۸۹ تامین و رایگان تحویل شده است.

وی تصریح می‌کند: متاسفانه با گذشت ۱۸ ماه از طرح موضوع در جلسه شورای اداری شهرستان و دستور استاندار و تصویب در شورای فنی استان و نظر مثبت هیئت‌مدیره دانشگاه پیام‌نور کشور و نیز تصمیمات تهاتر و واگذاری نهایی به دانشگاه علوم‌پزشکی استان و اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی در بودجه امسال با لحاظ ردیف ملی، متاسفانه به علت عزم ضعیف دانشگاه پیام‌نور استان طی ۱۸ ماه گذشته نتیجه ملموسی در این زمینه حاصل نشده است.

این مسئول خاطرنشان می‌کند: این امر در حالی است که برای راه‌اندازی این مرکز بررسی‌های همه جانبه و نیازسنجی لازم صورت گرفته و راه‌اندازی این مرکز نیاز اضطراری خرم‌دره در روزهای کرونایی است.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان بيمارستان جراحي خرم دره دانشگاه پیام نور بیمارستان بوعلی بیمارستان جدید مرکز جراحی خرم دره خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۸۵۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد.

 به گزارش ایسنا، علی اصغر انصاری_ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد.  

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد.  

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم
  • ۳۵۷ هزار تماس با اورژانس ۱۱۵ در هرمزگان
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم