Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@07:52:01 GMT

بیمارستان‌های بوعلی و ولایت از کرونا پاک می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۰۴۱۵

بیمارستان‌های بوعلی و ولایت از کرونا پاک می‌شوند

پیمان نامدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر، آخرین وضعیت بیماری کرونا، احداث بخش جدید در محوطه بیمارستان بوعلی و جدا سازی بیماران کرونا و پذیرش بیماران عادی در بیمارستان‌های ولایت و بوعلی را تشریح کرد.

نامدار در خصوص پذیرش بیماران غیر کرونایی در بیمارستان‌های استان گفت: با تجهیز بخش اورژانس بیمارستان بوعلی سینا با ۵۰ تخت به تجهیزات پزشکی، ساکشن، اکسیژن و مونیتور درمان بیماران قلبی و عروقی در این مرکز از سر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۰ میلیارد تومان هزینه در بیمارستان بوعلی سینا

وی اضافه کرد: دستگاه اکسیژن ساز و ژنراتور به مجموعه بیمارستان بوعلی هم اضافه شده و زیر ساخت‌های پزشکی و درمانی با بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار مهیا شده است.

نامدار بیان کرد: یکی دیگر از کارهای انجام شده در محوطه حیات داخلی بیمارستان بوعلی رشته‌های بهداشت محیط و بهداشت حرفه‌ای فضای مجزایی در بیمارستان با ایزولیشن کامل ایجاد کرده ایم تا بیماران کووید ۱۹ به این بخش منتقل شود و ما با پاک اعلام کردن بیمارستان از حضور بیماران کرونا آن را برای پذیرش بیماران قلبی، عروقی، دیابتی و سایر مراجعه کنندگان آماده می‌کنیم.

وی گفت: این بخش کاملاً مجزاست و در کنار تجهیزات مستقل دارای نیروهای پزشکی، خدماتی و لجستیک مستقل است و فضای مجزایی در بیمارستان با ایزولیشن کامل ایجاد شده تا مرکز اصلی بیمارستان برای سایر بیماران استفاده شود.

نامدار یادآور شد: همه بیماران مبتلا به ویروس کرونا در روزهای آینده به این بخش منتقل خواهند شد و فضای این بیمارستان و نیز بیمارستان ولایت برای پذیرش سایر بیماران آماده می‌شود.

وی اظهار داشت: تلاش می‌کنیم تا بیماران غیر کرونایی بدون دغدغه و نگرانی به این بیمارستان‌ها مراجعه کرده و خدمات بگیرند و به بیماران فشار خون، دیابت، قلبی و عروقی که به دلیل تأخیر چند ماهه شاید از مراجعه خودداری کرده اند اطمینان می‌دهیم که بدون مشکلی می‌توانند با ایزولیشن کامل و بهداشتی تحت درمان در این مراکز قرار گیرند.

فرسودگی بیمارستانها از چالش‌های جدی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص وضعیت نوسازی بیمارستانها فرسوده چه خواهد شد و بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی در چه مرحله‌ای قرار دارد هم گفت: باید بپذیریم که زیرساخت‌های استان در بخش درمان قدیمی است و متأسفانه در شهر قزوین تنها بیمارستان دولتی ساخته شده پس از انقلاب فقط بیمارستان ولایت است و در این زمینه کمبود داریم.

وی اضافه کرد: در دولت بعد از طرح تحول اقدامات خوبی در حوزه درمان صورت گرفته که اجرای طرح الحاقی بیمارستان شهید رجایی و بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی از جمله مهمترین آنهاست.

نامدار اظهار داشت: این دو طرح در صورت بهره برداری می‌تواند نیازهای درمانی استان قزوین تا یک دهه آینده را تأمین کند و تلاش می‌کنیم روند اجرای آنها تسریع شود.

وی گفت: طرح الحاقی بیمارستان شهید رجایی با زیربنای ۱۳ هزار مترمربع در ۷ طبقه احداث می‌شود و دارای بخش‌های سی تی اسکن، آزمایشگاه، ام آر آی، اورژانس، اتاق عمل، سوختگی، در شش بخش و با ظرفیت ۳۲ تخت و پد فرود بالگرد است.

بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی با ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی

وی در ادامه گفت: بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین نیازمند بودجه استانی و کشوری است که همه پیگیری‌ها از طرف حوزه بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی انجام شده تا آن را با سرعت بیشتری اجرایی کنیم.

نامدار تصریح کرد: بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین در حال حاضر ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اعتبارات آن برای ادامه طرح تا ۳۰ درصد تأمین می‌شود اما برای مابقی و تکمیل آن به کمک سازمان‌های دیگر نیاز داریم که هم وزارت خانه و سازمان برنامه و بودجه هم باید آن را در ردیف بودجه ابلاغی قرار دهند.

وی اظهار داشت: تاکنون ۱۵ میلیارد تومان برای ساخت این بیمارستان هزینه شده و تکمیل آن با توجه به افزایش قیمت‌ها برای هر تخت ۳ میلیارد تومان و در مجموع به ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

روند بیماری کرونا در استان ثابت و پایدار است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در خصوص وضعیت بیماری کرونا یادآور شد: بیماری کرونا در حال حاضر در استان قزوین به یک روند ثبات رسیده و از زمان پیک بیماری کاهش داشته ایم.

وی اظهار داشت: یکی از دلایل کاهش روند ابتلاء به بیماری کرونا در استان قزوین اجرای طرح غربالگری به صورت تلفنی و توسط مراکز ۱۶ ساعته بوده اما تداوم روند کاهشی نیازمند همکاری مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

نامدار گفت: متأسفانه امروز مردم تصور می‌کنند وضعیت استان عادی شده و نگرانی و ترسی از ابتلاء به بیماری کرونا ندارند به همین دلیل رفتارها عادی شده و برخی نکات بهداشتی هم رعایت نمی‌شود که نگران کننده است.

بی تفاوتی مردم به پروتکل‌های بهداشتی زنگ خطر است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین یادآور شد: این که روند بیماری از ثبات به سمت افزایش برود جای نگرانی دارد لذا ضمن هشدار به شهروندان اعلام می‌کنیم بی تفاوتی مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی یک زنگ خطر جدی است.

وی اظهار داشت: از همه مردم استان انتظار داریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز پر جمعیت، هنگام خرید و استفاده از آسانسور به سلامت خود و جامعه اهمیت دهند و ضمن استفاده از ماسک و دستکش کمک کنند تا تلاش جامعه پزشکی هدر نرود و زنجیره انتقال ویروس کاهشی شود.
 

کد خبر 4939712

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قزوین بیمارستان ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شیوع کرونا شهرکرد گرگان عید سعید فطر قزوین بیرجند نماز عید سعید فطر ایلام ستاد مقابله با کرونا یاسوج رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی پروتکل های بهداشتی بیمارستان بوعلی میلیارد تومان بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد

به گزارش قدس خراسان،متخصص جراحی مغز و اعصاب در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور گفت: آقایی ۴۱ ساله با شکایت افت هوشیاری به اورژانس مرکز مراجعه کرد و پس از معاینه اولیه و با توجه به شرح حال اخذ شده و اقدامات تشخیصی صورت گرفته، تشخیص خونریزی مغزی به دنبال آنوریسم مغزی داده شد که بلافاصله بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.
دکتر معراج فروغی اصل با اشاره به اینکه این نوع بیماران در گذشته برای معالجه به مشهد اعزام می‌شدند، افزود: انجام عمل جراحی درمان خونریزی جزء عمل‌های پرخطر بوده و آمار مرگ و میر آن بسیار بالاست، اما این عمل جراحی در بیمارستان حکیم به طور موفقیت‌آمیز انجام و بیمار با وضعیت عمومی مناسب و بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شد.
وی تصریح کرد: به همت مسئولین بیمارستان امکانات و تجهیزات لازم برای انجام عمل‌های مشابه و مراقبت‌های ویژه از این بیماران در این مرکز مهیا شده است و همشهریان و بیماران نیازمند دیگر نیازی به مراجعه به مشهد و سایر استان‌ها ندارند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان